Finançament
F Pere Tarrés

VIII Convocatòria d'ajuts a projectes inclusius de la Fundación Universia - Fundación Konecta 2019

La Fundación Universia - Fundación Konecta obre la vuitena edició de la seva convocatòria anual d'ajuts per a la realització de projectes que fomentin i promoguin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat a través d'idees innovadores i metodologies diferents, donant suport a la consolidació de la igualtat d'oportunitats.

Convocant: 
Fundación Universia - Fundación Konecta
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 15 Abril, 2019
Termini convocatòria: 
15/04/2019 fins 20/05/2019
Àmbit: 
Cultura i esports
Educació i formació
Investigació i recerca
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Els projectes a subvencionar hauran de desenvolupar en algun dels següents cinc àmbits de actuació o categories:

  • Educació. Projectes formatius centrats en la millora de l'ocupabilitat de les persones amb discapacitat. Formació orientada a la consecució d'ocupació i a la millora i desenvolupament professional en relació amb el potencial i el talent de les persones amb discapacitat com element de diferenciació.

  • Ocupació i Emprenedoria. Projectes orientats a l'impuls de l'ocupació ordinari a través de la incorporació laboral i professional, relacionats amb l'autoocupació i el emprenedoria; així com projectes formatius centrats en la millora de l'ocupabilitat de les persones amb discapacitat.

  • Investigació. Projectes científics que afrontin els reptes i processos de la inclusió social, professional, i educativa de les persones amb discapacitat.

  • Cultura. Activitats que afavoreixin les capacitats, habilitats, talent i experiència en qualsevol àmbit artístic com a via d'inserció ocupacional i laboral de les persones amb discapacitat.
  • Esport. Projectes de foment de l'esport adaptat i inclusiu com a mitjà d'integració laboral i d'adquisició de competències professionals de les persones amb discapacitat.