10a Edició del Màster/Postgrau en Tècniques d'Investigació Social Aplicada

Iniciem la desena edició del Màster/Postgrau en Tècniques d'Investigació Social Aplicada (TISA), una iniciativa conjunta del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS), de l'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònoma de Barcelona i del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona.

L'objectiu del TISA, impartit en modalitat de Màster o bé de Diplomatura de Postgrau, és oferir una formació especialitzada  destinada al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials, en particular, en l'àmbit de la Sociologia i de la Ciència Política, amb una orientació aplicada i de professionalització.

NOVA WEB
Aquest any totes les entitats organitzadores del Màster hem treballat conjuntament per a oferir-vos una nova web corporativa, on trobareu fàcilment tota la informació necessària de forma detallada.

Preinscripció i matrícula
La preinscripció s'obrirà el 9 de juliol fins el 28 de setembre. El període de matriculació és de l'1 al 26 d'octubre de 2012. Hi haurà dues sessions informatives. La primera d'elles el proper 26 de juny, i la segona el dia 13 de setembre, ambdues al Col·legi.

MÉS INFORMACIÓ

Afegeix un comentari nou