Cicle de grups: canvi, conflicte i transformació

  • Cartell informatiu cicle

    Cartell informatiu del cicle formatiu - Font: CRAJ

Organitzat pel CRAJ, les formacions tractaran el funcionament dels equips i els conflictes que s’hi poden generar.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) organitza el Cicle de Grups per a associacions: parlem de canvi, conflicte i transformació. En les diverses sessions, totes elles gratuïtes, les entitats i associacions podran formar-se tot compartint experiències i coneixement entorn dels grups, els elements que el formen i el seu funcionament. Alhora, el cicle també tractarà els possibles conflictes que es puguin generar dins dels mateixos equips.

El conjunt de formacions tindrà lloc els dies 8, 10, 15 i 17 de maig de 18.30 h a 20.30 h a l’Espai Jove Garcilaso (C/Garcilaso, 103. Barcelona). El cicle té per objectiu facilitar espais de debat i reflexió a les persones participants, per tal que la formació permeti obtenir eines i recursos per ajudar a les entitats a millorar el seu dia a dia. En aquest sentit, el cicle es dividirà en les següents quatre sessions:

1a sessió: El grup com a motor de canvi.

Anàlisi de què són i com s’estructuren els grups de persones, tant formalment com informalment. Rols de poder, posicionaments personals, interessos i necessitats. Dilluns 8/05, de 18.30 a 20.30 h.

2a sessió: Pedagogia del conflicte. 

Anàlisi dels conflictes, de les realitats que els generen, de com ens posicionem i com els treballem. Dimecres 10/05, de 18.30 a 20.30 h.

3a sessió: Facilitació de grups. 

Com ens comuniquem: eines de resolució alternativa de conflictes. Dilluns 15/05, de 18.30 a 20.30 h. 

4a sessió: Col·lectius i associacions, enfront del mirall. 

Aprofundiment i autodiagnosi de les pròpies realitats associatives. Dimecres 17/05, de 18.30 a 20.30 h

 

Per participar al cicle, únicament és necessari inscriure’s a través d’aquest formulari. A totes les persones que hagin participat en un mínim del 75% de les sessions, se’ls lliurarà un certificat d’assistència

Afegeix un comentari nou