Comença el nou any enfortint la teva entitat

Comença el nou any enfortint la teva entitat

Resum: 

Dins de la nova proposta formativa de Torre Jussana- Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona trobaràs claus per a la millora del funcionament.

Com optimitzar el dia a dia de l’entitat? Quins elements s’han de tenir en compte a l’hora de dissenyar i redactar les propostes? Quines vies de finançament poden ajudar al desenvolupament de noves accions? Quines obligacions fiscals s’han de tenir present?

Si vols tenir la resposta més adient a aquestes preguntes, Torre Jussana- Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona ha programat entre els mesos de gener i març disset propostes formatives adreçades a enfortir el teixit associatiu de la ciutat a través del treball dels quatre àmbits cabdals per a un correcte funcionament de l’organització: intenció, participació, acció i gestió.

Els cursos, totalment gratuïts, estan dirigits tant als responsables de les entitats com als tècnic i voluntaris que hi participen. A més a més, com a novetat, s’han inclòs diferents xerrades on es tractarà tot el que cal tenir present a l’hora de posar en marxa una nova associació.

Calendari de les formacions i inscripció a aquestes

Afegeix un comentari nou