Curs avançat de blogs i eines 2.0 per a entitats

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Curs avançat de blogs i eines 2.0 per a entitats

Resum: 

Es tracta d'un curs en línia que tindrà lloc del 17 de novembre al 7 de desembre i té com a objectiu aprofundir en els coneixements de plataformes online com blogs i eines 2.0.

El curs, reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya, es dirigeix concretament a persones i entitats amb nocions bàsiques de blocs i eines 2.0 i que vulguin aprofundir els seus coneixements d’una forma molt pràctica, millorar, fer créixer o perfeccionar el seu bloc.

El programa consta de:

  • Gestió avançada de la participació: Com mantenir una bona gestió dels comentaris al nostre web per potenciar la interacció amb els usuaris que visiten la web.
  • Sindicació de continguts: Com gestionar els RSS (què són els RSS, aprendre a alimentar el nostre bloc amb continguts de tercers, Giny RSS, Extensió Embed RSS...)
  • Aprofundir les extensions, ampliar les funcionalitats: Què són les extensions? Activar el calendari Com fer un formulari de contacte, afegir un mapa de Google o semblant, afegir una galeria de fotografies, afegir vídeos. Traduir la web...
  • Posicionament web: Els motors de cerca faciliten als usuaris la informació que busquen i aquesta apareix posicionada gràcies al SEO (Què és el SEO, millorar el SEO del nostre bloc...).

Més informació

Afegeix un comentari nou