Els fons europeus, font de finançament per a entitats

F Pere Tarrés
Botons cash
Les persones participants podran oneixement i eines per identificar oportunitats de treball conjunt en el marc de les línies de finançament
Calculadora i ulleres
El curs està destinat principalment a les persones responsables de la tresoreria de les entitats

Els fons europeus, font de finançament per a entitats

F Pere Tarrés

Resum: 

La formació, impartida per Torre Jussana, vol donar a conèixer i saber com gestionar les convocatòries internacionals.

Torre Jussana organitza, dins de l’oferta formativa per a la millora associativa per aquesta primavera, el curs 'Introducció a la captació de fons europeus' que tindrà lloc al mateix Centre de serveis a les associacions (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30) de Barcelona els dilluns i dimecres 16, 18 i 23 de maig de 10.30 a 13.30 hores. La formació vol donar a conèixer i saber com gestionar les convocatòries internacionals que poden representar una nova font de finançament per a les entitats.

Es tracta d’una formació d’aprofundiment que té dos objectius principals. Per una banda, adquirir coneixement i eines per identificar oportunitats de treball conjunt en el marc de les línies de finançament. Per l’altra, pensar i reflexionar pel que fa a la lògica i la metodologia d’actuació dels fons de la Unió Europea i esbrinar l’adequació a les necessitats pròpies d’entitats i associacions i els dominis de cada temàtica.

El curs, impartit per Alexandra Mariné, aprofundirà en els principals programes europeus i servirà per exposar els requisits fonamentals i la forma de trobar la informació de les convocatòries que puguin resultar interessants. Està destinat principalment a les persones responsables de la tresoreria de les entitats i comptarà amb una metodologia que combinarà la teoria i la pràctica per presentar els continguts de la docència. Aquesta anirà des de l’origen dels fons europeus fins la gestió d’un projecte d’àmbit internacional.

Inscripcions

Afegeix un comentari nou