‘Escolteu-me! L'Atenció Centrada en la Persona en el suport al procés d'envelliment’

  • ‘Escolteu-me! L'Atenció Centrada en la Persona en el suport al procés d'envelliment’

    Presentació de l'acte - Font: Taula Tercer Sector Social

  • ‘Escolteu-me! L'Atenció Centrada en la Persona en el suport al procés d'envelliment’

    L'acte se centra en el model d'atenció al suport a l'envelliment - Font: Pixabay

La Taula del Tercer Sector Social organitza un nou debat on es presentarà el dossier centrat en el model d’atenció a la gent gran.

El proper dijous 4 de maig, a l’Ateneu Barcelonès (C. de la Canuda, 6), tindrà lloc ‘Escolteu-me! L'Atenció Centrada en la Persona en el suport al procés d'envelliment’, un nou debat organitzat per la Taula del Tercer Sector Social. L’acte servirà per donar a conèixer el dossier que porta per nom el mateix títol de l’acte, un document que serà presentat per una de les seves coautores, la periodista Elisenda Rovira.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 9.15 h i, després de la presentació del dossier, es succeirà un debat obert que comptarà amb la participació de professionals de l’àmbit de l’acompanyament al procés d’envelliment. Ignasi Aragay, subdirector del diari Ara, és qui moderarà la taula rodona, on hi formaran part:

Es podrà participar del debat i també seguir l’acte a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #CatalunyaSocial. Per assistir-hi, és imprescindible inscriure’s prèviament. Al finalitzar el debat, a les 10.45 h, s’oferirà un esmorzar a peu dret per a totes les persones assistents.

Més informació

Afegeix un comentari nou