Formació sobre finançament públic per a entitats

 • Formació de finançament públic per a entitats.  Font: CRAJ

  Formació de finançament públic per a entitats. Font: CRAJ

 • Logo del CRAJ.

  Logo del CRAJ.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza un cicle de finançament durant el mes de desembre. 

Es tracta d’un cicle de quatre sessions informatives sobre finançament públic amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents vies de finançament existents (subvencions, premis i ajuts) i reflexionar entorn la captació de fons públics.

Les sessions tindran lloc al Casal de Joves de Palau Alòs i seran impartides per Toni Ribes, assessor tècnic del Departament de Joventut i Marina Rahola, tècnica de subvencions del CRAJ.

Programa:

 • Dimecres 14 de desembre a les 18:30h: El finançament públic a les entitats, de què parlem? Com podem planificar l’estratègia de finançament públic de l’entitat de manera acurada? Quins recursos ens poden ser útils per facilitar aquesta tasca? Quines institucions convoquen subvencions a les quals les entitats juvenils poden valorar presentar-se?
 • Dijous 15 de desembre a les 18:30h: Com sol·licitar subvencions per un projecte. La sol·licitud d’una subvenció, les bases, el projecte, la documentació i tots els passos que conformen el procediment.
 • Dimecres 21 de desembre a les 18:30h: Arriba el moment de justificar la subvenció: per on començar per entregar-ho amb qualitat Convertim-la en la nostra oportunitat per mostrar quin ha estat el desenvolupament del projecte, en què s’han fet servir els recursos i quin impacte ha tingut.
 • Dijous 22 de desembre a les 18:30h: Errors freqüents en la sol.licitud i la justificació de subvencions. Sessió destinada a compartir i treballar, a través de casos pràctics i reals, els principals errors que es comenten en relació a la presentació de subvencions.

Més informació

 

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir-hi ja poden fer la inscripció. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a assessoraments@crajbcn.cat o trucar al telèfon 93 265 52 17

Afegeix un comentari nou