Inscripcions per al Cicle de finançament privat 2017

  • Cartell del Cilce de finançament privat - Foto: Flickr

    Cartell del Cilce de finançament privat - Foto: Flickr

  • Es tractarà importància de diversificar les vies de finançament de l’entitat - Foto: Pixabay

    Es tractarà importància de diversificar les vies de finançament de l’entitat - Foto: Pixabay

Les sessions s’emmarquen en les accions formatives d’utilitat per associacions i col·lectius de joves de Barcelona ciutat.

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza, per al proper mes d’abril, el Cicle de finançament privat. Les sessions s’emmarquen dins de les accions formatives que s’estan duent a terme en temes d’interès i utilitat per a les associacions i els col·lectius de joves de la ciutat de Barcelona.

En aquesta ocasió, es posarà el focus en la importància de diversificar les vies de finançament de l’entitat a través de la captació de fons privats. D’aquesta manera, es pretén mostrar les diverses fonts de finançament de les quals disposen les associacions a l’hora de poder obtenir recursos per tirar endavant els seus projectes.

Així doncs, del 4 al 6 d’abril, al Casal de Joves Casa Sagnier (Carrer Brusi , 61), les sessions es distribuiran en els següents continguts teòrics i pràctics:

  • Les diferents vies de finançament i claus per a l’estratègia de captació de fons.

Dimarts 4 d’abril de 18:30h a 20:30h

Tast sobre els pilars a tenir en compte per a planificar una estratègia de finançament privat.

  • Bones pràctiques i exemples reals en matèria de finançament privat.

Dimecres 5 d’abril de 18:30h a 20:30h

Pluja d’exemples reals de fundraising a través de campanyes per part d’entitats socials al vostre abast

  • Col·laboracions i patrocinis pel projecte.

Dijous 6 d’abril de 18:30h a 20:30h

Exposició de recursos i consells pràctics per a poder plantejar un projecte de patrocini i de col·laboració per a aconseguir finançament per al projecte.

Les inscripcions s’han de fer via telefònica, al 93 265 52 17 o per correu electrònic. Des del CRAJ es considera molt important, a l’hora d’inscriure’s, fer saber tant les inquietuds com el grau de coneixement en relació a les temàtiques que es tractaran en el Cicle. El motiu principal es poder ajustar el màxim el contingut i el nivell a les expectatives de les persones que hi participin.

Cal tenir en compte que l’ingrés al Cicle de finançament privat és gratuït i es farà per rigorós ordre d’inscripció, donant prioritat a les associacions juvenils de la ciutat de Barcelona. Les persones participants a totes les sessions rebran un certificat d’assistència al finalitzar la formació.

El 27 de març les persones que s’hagin inscrit rebran un correu electrònic confirmant la seva assistència al curs. Les que hagin quedat en llista d’espera, també se’ls hi notificarà. En cas de necessitat de servei d’interpretació de llengua de signes, és imprescindible comunicar-ho a l’hora de fer la inscripció.

Més informació

Afegeix un comentari nou