Jornades de formació per conduir grups de conversa en català

  • Cartell

    Cartell - Font: Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) ofereix dues jornades de formació per a totes aquelles persones interessades en l’acompanyament de l’aprenentatge oral del català.

Es tracta d’experimentar en primera persona com es comença a entendre i parlar una llengua desconeguda i quines estratègies es fan servir per aconseguir-ho. L’eix central serà esbrinar quines són les qüestions més bàsiques que cal treballar per conduir grups de conversa en català i es farà una anàlisi dels materials i mètodes que els duen a terme.

La formació seguirà les dinàmiques de treball del 'xerrem junts', les trobades de conversa en català que impulsa la CAL, i és una activitat oberta a totes aquelles persones interessades en la comunicació basada en l’oralitat.

Les jornades es duran a terme els dies 12 i 13 de juliol, de 18.30 a 2100 h, a la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118). Per participar-hi, es pot trucar al 93 415 90 02 (de 17:00 h a 20:30 h) o bé escrivint a junts@cal.cat. La data límit d’inscripció serà el dia 11 de juliol.

Les persones que assisteixin a la formació tindran l’oportunitat de formar part de la borsa de persones voluntàries del projecte 'xerrem junts'.

Afegeix un comentari nou