La innovació social com a clau per afrontar els nous escenaris

F Pere Tarrés
 Font: Institut d'Innovació Social - ESADE
La jornada Està dirigida a totes aquelles persones que treballen per millorar la societat a través de la innovació social
 Font: Institut d'Innovació Social - ESADE
S'hi fomentarà la generació de possibles sinergies, aliances i la posada en comú de coneixements entre les diferents organitzacions presents

La innovació social com a clau per afrontar els nous escenaris

F Pere Tarrés

Resum: 

Ponències i tallers permetran explorar com el context actual pot afavorir el moviment global dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El proper dimarts 17 d’abril tindrà lloc l’11a Jornada Anual de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE centrada en la innovació social com a clau per afrontar els nous escenaris marcats pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. Està dirigida a totes aquelles persones que treballen per millorar la societat a través de la innovació social, entre elles les que formen part de la base social de les organitzacions del tercer sector.

A través de diverses ponències i la realització de tallers, la Jornada permetrà explorar com el context actual pot afavorir el moviment global dels ODS. Serà un punt de trobada en què hi formaran part diversos grups d’interès: entitats, ONG, empreses, emprenedors/es socials, administració pública i sector acadèmic, per reflexionar i debatre conjuntament sobre la innovació social, la responsabilitat social empresarial, l’emprenedoria social i el sector no lucratiu.

Hi participaran ponents de reconegut prestigi, tant d’àmbit nacional com internacional, i s’hi fomentarà la generació de possibles sinergies, aliances i la posada en comú de coneixements entre les diferents organitzacions presents. Dins del programa, també està prevista una sessió de Networking, dinàmica i participativa en la qual es vol donar l’oportunitat de crear col·laboracions amb persones de tots els sectors amb objectius socials semblants o complementaris.

Programa

Inscripcions

Afegeix un comentari nou