Oberta la 9a edició dels Premis Educaweb

 • Fotograma del vídeo dels premis

  Fotograma del vídeo dels premis

 • Guanyadors i guanyadores de la convocatòria de 2015

  Guanyadors i guanyadores de la convocatòria de 2015

 • Logotip de la convocatòria

  Logotip de la convocatòria

La convocatòria té com a objectiu promoure l'orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes les experiències, projectes i materials innovadors que es realitzen en aquest àmbit a l'Estat espanyol.

Els Premis Educaweb estan adreçats a professionals de l'educació, la orientació professional, la psicologia i d'altres, així com a centres educatius, institucions i organitzacions que estiguin desenvolupant o hagin desenvolupat un projecte d'orientació acadèmica i/o professional.

Es tindran especialment en compte aquells treballs que tractin sobre algun d'aquests temes: orientació en qualsevol etapa de la vida com a tasca preventiva, orientació en qualsevol etapa de l'ensenyament reglat i no reglat, orientació en col·lectius específics, TIC i orientació, i orientació laboral i emprenedoria.

Hi ha establertes tres categories corresponents a:

 • Projectes d’institucions, organitzacions o centres educatius que es duguin a terme durant el curs 2015-2016 o que s’hagin aplicat en anys anteriors.
 • Projectes presentats individualment per professionals i que s'estiguin implementant el curs 2015-2016 o en anys anteriors.
 • Projectes elaborats per orientadors i professionals de l’educació menors de 35 anys que encara no s’hagin aplicat.

Per participar a la convocatòria s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça premis@educaweb.com. El termini per presentar les candidatures finalitza el 30 de juny.

Pots trobar més informació a les bases del concurs i en els següent vídeo:

 

Afegeix un comentari nou