Trobada per a l’assessorament de recerques de batxillerat sobre la crisi del refugi

 • Com es protegeixen els drets humans de les persones refugiades?

  Com es protegeixen els drets humans de les persones refugiades?

 • Davant el conflicte de Síria, ens fem diferents preguntes.

  Davant el conflicte de Síria, ens fem diferents preguntes.

 • Hi ha múltiples tècniques de recerca per investigar la crisi del refugi.

  Hi ha múltiples tècniques de recerca per investigar la crisi del refugi.

La Fundació Solidaritat UB, amb el suport de l’ACCD, ofereix assessorament a estudiants de centres educatius de Catalunya que realitzin treballs de recerca de batxillerat sobre la crisi del refugi.

En el marc del projecte “El conflicte de Síria en la recerca de batxillerat”, que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), la Fundació Solidaritat UB ofereix assessorament gratuït a estudiants de centres educatius de Catalunya que estiguin realitzant (o vulguin realitzar) treballs de recerca de batxillerat sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi.

Amb aquest objectiu, es convoca una trobada amb l’alumnat interessat:

 • Dia: 8 de març de 2017
 • Hora: 17 hores
 • Lloc: Campus de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, 08014 de Barcelona).
 • Places limitades.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia, mitjançant un correu electrònic a recercapau@ub.edu en què s’indiqui nom i primer cognom de l’estudiant, institut de procedència i objectiu de recerca.

A més de la trobada d’assessorament, els centres educatius tenen a la seva disposició els següents materials i recursos per a treballs de recerca sobre la crisi del refugi:

L’assessorament està en la línia del Programa de suport de la Universitat de Barcelona a persones refugiades i provinents de zones en conflicte.

A banda d’aquest assessorament individual a l’estudiant, en l’àmbit del programa Recerca per la ciutadania global, la Fundació Solidaritat UB i l’ICE UB, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyen instituts públics de la capital catalana en l’orientació de treballs de recerca que contribueixen a l’educació per a la ciutadania global.

Afegeix un comentari nou