Vols ser especialista en desenvolupament i cooperació?

Fundació Solidaritat UB
Màster Cooperació, Desenvolupament i Globalització Font: Universitat de Barcelona
Informa-te'n al 93 402 43 25 o escrivint a msirera@ub.edu.
Màster Cooperació, Desenvolupament i Globalització Font: Universitat de Barcelona
El programa aborda l'estructura econòmica, l'antropologia del desenvolupament o la sobirania alimentària, entre altres qüestions.

Vols ser especialista en desenvolupament i cooperació?

Fundació Solidaritat UB

Resum: 

Oberta la preinscripció al Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Barcelona, que porta 28 anys formant especialistes en la construcció d’estratègies de desenvolupament i relacions de cooperació.

Fins al 9 de novembre de 2018 hi ha temps per inscriure's a la XXIX edició del Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació (gener 2019-setembre 2020), un títol propi de la Universitat de Barcelona, organitzat amb Fundació Món-3 i Fundació Solidaritat UB.

El món del segle XXI ofereix unes terribles asimetries entre riquesa i pobresa, seguretat i conflictes, progrés i deteriorament ambiental, etc. La globalització econòmica ha afectat irremissiblement altres àmbits de l’existència social, configurant un sistema mundial en què les bretxes entre centres i perifèries no semblen sinó reproduir-se eternament.

En aquest context de desigualtat econòmica, social i territorial, el desenvolupament i la cooperació, tot i que en contínua transformació per adaptar-se als nous temps, segueixen sent dos pols de referència en qualsevol discurs estratègic de futur, si és que aquest futur ha de ser possible per a tota la humanitat.

Aquest màster en desenvolupament i cooperació pretén seguir formant, com ho ha fet durant 28 anys, especialistes que, enfortits per una sòlida base teòrica i pràctica, puguin intervenir directament en la construcció d’estratègies de desenvolupament i relacions de cooperació que apuntalin un món possible de solidaritat i benestar, respectuós amb la naturalesa, esperançador per a les generacions futures i necessàriament diferent de l’actual.

Programa:

 • Primer curs (gener a juliol de 2019)
  • Mòdul I: El sistema econòmic mundial
  • Mòdul II: Concepte, context i mesura del desenvolupament
  • Mòdul III: La multidimensionalitat del desenvolupament
  • Mòdul IV: Metodologia d'investigació i projecte de tesina
 • Segon curs (gener a setembre de 2020)
  • Mòdul V: Cooperació per al desenvolupament
  • Mòdul VI: Projectes de desenvolupament
  • Mòdul VII: Altres modalitats de cooperació i la nova agenda internacional
  • Mòdul VIII: Treball final de màster

Horari: Dimarts i dijous i un divendres al mes, de 18 a 21.30 h

Idioma: Castellà

Preu: 1.350 € (+ 70 € taxes UB) cada curs

Beques:

Informació: 93 402 43 25 / msirera@ub.edu (Maite Sirera)

Afegeix un comentari nou