Avui dissabte la Caravana anticementiri a punt de marxa

Avui dissabte la Caravana anticementiri a punt de marxa

Resum: 

La Coordinadora Anticementiri Nuclear (CANC) i el Grup Intercomarcal Veïns d'Ascó ultimen els últims retocs per a que la caravana anticementiri nuclear comenci a caminar avui dissabte 14 d'agost a partir de les 16h. Sortirà des d'Ascó (carretera vella de la Fatarella).

La caravana sortirà d’Ascó a les quatre de la tarda i desprès de passar per diversos pobles de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat, finalitzarà a la vila nuclear pels volts de dos quarts de vuit del vespre. La concentració de sortida es farà a l’entrada del nucli urbà d’Ascó, a la carretera de la Fatarella.

Des d’allí, i després de passar pels principals carrers de la vila nuclear, s’enfilarà cap a la Terra Alta, on està previst de passar per La Fatarella, Corbera d’Ebre, Gandesa (16’45h.) i el Pinell de Brai. Des d’allí, s’anirà cap a la Ribera d’Ebre, passant per Miravet, Benissanet, Móra d’Ebre (17’45h.) i Móra la Nova. Un cop al Priorat, es passarà per Falset (18’15h.), Gratallops, el Lloar i el Molar. El tram final, passarà per Garcia, Vinebre, Flix, retornant finalment a Ascó (19’30h.).

En tots els pobles es passarà pels principals carrers i, aprofitant que en molts son festes majors, es repartiran fulls informatius en contra del cementiri nuclear i fent arribar el missatge: NO AL CEMENTIRI NUCLEAR!.

L’objectiu d’aquest acte és continuar demostrant que la ciutadania del territori està en contra del cementiri, que suposa una amenaça per a tota Catalunya. I que continua viva degut a que el govern espanyol ha incomplert els seus propis terminis de decisió, i ha posposat la decisió per després de l’estiu.

Afegeix un comentari nou