"Districte 11: Els nòmades de Barcelona", propera inauguració

"Districte 11: Els nòmades de Barcelona", propera inauguració

Resum: 

Aquest és el títol de l'exposició que els i les participants de l'intercanvi internacional de joves YUWG (Youth Unemployed Working Group, Grup de Joves Sense Feina) inauguren el proper divendres 13 d'agost a la seu del Servei Civil Internacional (SCI).

YUWG són les sigles de Young Unemployed Working Group, és a dir, de Grup de Joves Sense Feina. Aquest grup de l'SCI pretén obrir-se als joves que provenen d'entorns amb risc d'exclusió.
El grup està constituït per voluntaris amb l'objectiu d'aconseguir apropar als joves més desfavorits socialment a les activitats de l'SCI amb col·laboració d'altres entitats.

El col·lectiu que es troba en aquesta situació és ampli i pot estar causat per diverses circumstàncies (immigració, drogues, desestructuració familiar, discapacitat física i/o mental...).

Seguint la seva missió, el YUWG proposa els intercanvis juvenils com una oportunitat per als i les joves en desavantatge social de viatjar a l'estranger i de viure una experiència internacional amb d'altres persones. Als intercanvis es desenvolupa un treball voluntari i d'impacte social sobre el territori lligat al seu context.

L'exposició, doncs, recull la feina que han fet enguany sobre les persones sense sostre de la ciutat de Barcelona.

Lloc: seu del Servei Civil Internacional (c. del Carme, 95, baixos de Barcelona)

Dia i hora: divendres 13 d'agost a les 18h

I a més hi haurà pica-pica!

Per a més informació podeu contactar amb els organitzadors mitjançant:

www.sci-cat.org
comunicacio@sci-cat.org
Tel. 93 441 70 79

Dades de l'esdeveniment

Afegeix un comentari nou