InOut, el festival que es viu dins i fora de la presó

 Font:
Font:

InOut, el festival que es viu dins i fora de la presó

Resum: 

L'associació TransFORMAS organitza l’InOut, el Festival Europeu de Creacions Artístiques realitzades a la presó. Des del dia 4 i fins el 27 de novembre, el Festival posarà en circulació produccions teatrals i cinematogràfiques que s’han desenvolupat en contextos de tancament penitenciari. L’InOut Festival permet experimentar la presó com un espai de cinema o teatre, apostant pel poder de transformació social. D’aquesta manera, el Festival es viu dins i fora del centre penitenciari.

Durant l’InOut es presentaran diferents projeccions de pel·lícules i exhibicions d’obres, entre elles “Allò que dic allò que faig”, de la companyia de teatre i cinema de la presó de Quatre Camins, que farà una gira per centres penitenciaris en motiu del Festival.

El Festival InOut se celebrarà en diferents espais culturals i penitenciaris de Barcelona, La Roca del Vallès, Granollers, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Esteve Sesrovires i Tarragona.

Hi haurà sessions d’accés lliure al públic general. Per assistir com a públic general cal inscripció prèvia al bloc del Festival, on també hi podreu consultar més informació i la programació.

Afegeix un comentari nou