Les causes i les conseqüències de la violència masclista

Els factors sociològics que han fet accentuar la violència masclista, com viuen la situació les víctimes  i de quina manera repercuteix sobre els fills i les filles són els eixos centrals que vertebraran la taula rodona que el moviment veïnal de Santa Coloma de Gramenet  organitza el  29 de novembre entre les 18’30 i 20’30.

La jornada se celebrarà al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, i comptarà amb un ventall de persones expertes en aquest àmbit, tals com la psicòloga del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) de l’Ajuntament colomenc, Elisabet Moreno; la Cap de l’Àrea de Reparació del Departament de Justícia de la Generalitat, Lídia Serratussell; amb una persona professional de l’Oficina d’Atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquadra, i amb el psicòleg Jordi Balcells. Per la seva part, el president de la Confederació d’AV de Catalunya (CONFAVC), Jordi Giró, explicarà perquè el moviment veïnal s’implica amb aquest tipus de programes, com Aula Actual, orientat a sensibilitzar entorn de problemàtiques actuals dels barris.

El president de la Federació d'AV de Santa Coloma de Gramenet (FAVGram) José Luis Muñoz i la regidora de Polítiques d'Igualtat i tinent d'alcadessa, Lídia Guinart, donaran el tret de sortida a l'acte organitzat pel moviment veïnal del municipi, juntament amb la CONFAVC.

Cal destacar que aquesta iniciativa forma part de la setmana temàtica que l’Ajuntament i diferents entitats de la ciutat han dedicat a la divulgació d’aquest problema social entre el 21 i 29 d’aquest mes.

Afegeix un comentari nou