Les empreses tenen l’obligació d’adquirir compromisos amb la societat

Les empreses tenen l’obligació d’adquirir compromisos amb la societat

Resum: 

El passat mes de setembre va néixer 1000friends, una agència de comunicació especialitzada en responsabilitat social i màrqueting amb causa.

El passat mes de setembre, va néixer el projecte 1000friends, una agència formada per experts en estratègia de marca, Branded social content, Tercer Sector, planificació estratègica de RSC, comunicació social i mesura de l'impacte social.

Segons 1000friends, cal una nova forma de fer publicitat perquè el 80% dels consumidors no es creu els missatges de publicitat social i ecològica

L’agència, amb seu a Barcelona i Madrid, té per objectiu rendibilitzar les inversions que fan les empreses en màrqueting amb causa social, és a dir, facilitar que les empreses siguin socialment responsables i, alhora, obtinguin beneficis empresarials.

Per fer-ho, 1000friends es proposa ajudar les empreses a:

  • Ser socialment responsables triant la causa més adequada i creant estratègies de màrqueting amb causa.
  • Comunicar aquesta responsabilitat de forma rendible i, alhora, convincent.
  • Mesurar els resultats socials i econòmics de l’estratègia.

L’agència disposa d’una secció especialitzada en entitats del Tercer Sector: 1000friends Lado izquierdo. Aquesta unitat té per finalitat la creació d’estratègies de fundraisingi l’establiment d’acords estratègics amb empreses.

Les empreses tenen l’obligació d’adquirir compromisos amb la societat

Segons 1000frinds, el 88% dels consumidors pensa que les empreses haurien de tenir participació activa en la solució de problemes socials i, en igualtat de preu i qualitat, el 73% optaria per una marca socialment compromesa.

En aquest sentit, Josep Maria Batalla, creatiu fundador de 1000friends, precisa que les empreses no només tenen l’oportunitat sinó també l’obligació d’adquirir compromisos amb la societat.

Ara bé, l’agència considera que cal canviar la forma de fer publicitat, sobretot tenint en compte que el 80% dels consumidors no es creu els missatges de publicitat social i ecològica de les marques.

Per tot plegat, 1000friends es presenta com a representant d’un model basat en el coneixement tant de les marques com del Tercer Sector, que permet estendre “ponts estratègics entre tots dos mons”.

Afegeix un comentari nou