Nou portal RScat de Responsabilitat Social a Catalunya

Nou portal RScat de Responsabilitat Social a Catalunya

Resum: 

El dia 27 de juliol de 2010 es va posar en funcionament un nou portal, Rscat, dedicat a la responsabilitat social d’empreses, organitzacions, administracions públiques i persones.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per la Generalitat de Catalunya i algunes de les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya:

L’objectiu del portal és crear un espai de referència, intercanvi i difusió d’aquelles actuacions públiques o privades que es duguin a terme per al foment de la Responsabilitat Social per part d’empreses, organitzacions i administracions públiques catalanes.

El contingut està estructurat en tres grans àrees: empreses i organitzacions, persones i Administracions Públiques. Ara mateix, ja s’hi pot trobar informació general sobre el concepte de responsabilitat social i el seu marc de referència així com eines i informació d’utilitat tant per a empreses com per a entitats. S’inclou, per exemple, un cercador de recursos o una sèrie de fitxes estàndards d’actuació en els àmbits:

  • Econòmic: pla estratègic, sistema de gestió, etc.
  • Social: igualtat d'oportunitats i no-discriminació, formació interna, etc.
  • Mediambiental: política ambiental, estalvi energètic, etc

El portal posa a disposició dels usuaris l’adreça de correu rscat@gencat.cat per enviar-hi aportacions i suggeriments així com accions de promoció de la responsabilitat social que podrien ser incorporades a Rscat.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou