Flickr redueix les condicions dels comptes gratuïts

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Si t'interessa la fotografia, l'Associació La Muntanyeta t'ofereix una oportunitat de voluntariat. Font: Pixabay
A partir d'ara Flickr prioritzarà la qualitat, per sobre la quantitat.

Flickr redueix les condicions dels comptes gratuïts

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Flickr redueix els avantatges del compte gratuït a només 1000 fotografies. Si el vostre compte supera les 1000 fotografies, algunes d’elles seran eliminades.

El 13 de novembre del 2018, Flickr va publicar al seu blog un escrit anunciant que estaven modificant les condicions dels comptes gratuïts. Fins al 8 de gener del 2019, Flickr permetia emmagatzemar 1 terabyte de fotografies i vídeos en els comptes gratuïts de l’eina. A partir del 9 de gener, Flickr només permet emmagatzemar 1000 fotos o vídeos, sense tenir en compte la mida dels arxius.

En el mateix apunt, Flickr apuntava que han reduït les condicions perquè molts usuaris i usuàries aprofitaven el terabyte gratuït per guardar informació totalment aliena a la temàtica de la xarxa social: la fotografia. Flickr al·lega que vol prioritzar els usuaris i usuàries que volen mostrar les seves fotografies. També comenten que volen tornar als orígens, abans del 2013 les persones que tenien un compte gratuït només podien allotjar 200 fotografies.

En el cas que supereu les 1000 fotografies, segons el blog Gizmodo, teniu temps fins el 12 de març del 2019 per seleccionar les fotografies que voleu conservar a la xarxa social. Passat aquest temps, Flickr eliminarà, sota el seu criteri, les fotografies que consideri que no cal que estiguin allotjades. En el cas que vulgueu guardar més de 1000 fotografies, només us quedarà subscriure’s a la versió professional de l’eina.

Afegeix un comentari nou