La xarxa d'intercanvis Bloomfits es renova

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

La xarxa d'intercanvis Bloomfits es renova

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Demà dimecres presenten la nova versió de l'aplicació que estarà disponible tan per iOS com Android. La nova app mantindrà la essència del compartir.

Poques vegades una empresa emprenedora en el camp tecnològic que vol fomentar noves formes econòmiques, reconeix haver-se equivocat en el plantejament inicial. El món de les apps és molt efímer i va molt lligat a la promoció que se'n realitza. La gent utilitza les apps compulsivament, i molt poques vegades s'implanten en la tradició del nostre ús.

Bloomfits és una app que va néixer aquest mateix 2014 de la mà d'uns gironins, i què pretenia establir una xarxa d'intercanvis. Intercanviar materials, objectes, coneixements... i oferir-los! Aquest era l'objectiu inicial de l'aplicació. Però sembla ser que la idea no ha quallat gaire, i ara toca re-inventar-se.

La mateixa empresa gironina ha dissenyat una nova aplicació en la qual vol facilitar la creació de la xarxa de demandants i millorar el sistema de compartir els objectes o coneixements. Per a fer-ho han elaborat una aplicació totalment nova que estarà disponible demà dimecres. La versió antiga de Bloomfits deixarà de funcionar per tal què la gent s'instal·li la nova versió.

Bloomfits pot servir per a les entitats a elaborar una xarxa d'intercanvis de coneixements i objectes. De tots es sabut el poc pressupost de moltes entitats petites, i aquesta app pot ser una bona solució per obtenir el material per fer realitat els seus projectes.