2015 Any Internacional de la Llum i les Tecnologies Òptiques

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

2015 Any Internacional de la Llum i les Tecnologies Òptiques

Resum: 

La UNESCO vol conscienciar de la importància de les tecnologies basades en la llum per a solucionar els reptes mundials en els camps de l'educació, l'energia i l'agricultura.

L'Any Internacional de la Llum i les Tecnologies Òptiques serà inaugurat amb una cerimònia el 19 gener a la seu de la UNESCO a París. La UNESCO vol revelar al món la importància de la llum per construir un futur més sostenible i pacífic.

Als països en vies de desenvolupament de vegades estudiar o fer els deures de l'escola és complicat després de la posta del sol per la manca de llum elèctrica. Fer arribar la llum a totes les llars podria ser una nova oportunitat educativa per a molts nens.

Un dels objectius de l'Any Internacional de la Llum i les Tecnologies Òptiques serà promoure l'ús de llanternes solars a base de LEDs i fer-les arribar a regions on no hi ha una font constant de llum a les cases.

Als països desenvolupats, les prioritats de l'Any Internacional de la Llum i les Tecnologies Òptiques seran també la reducció de la contaminació lumínica i minimitzar el malbaratament energètic.

Afegeix un comentari nou