Campanya "Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat"

  • Campanya "Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat"

    Campanya "Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat"

Aquest és el títol d'una proposta que s'impulsa des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Una iniciativa que vol reivindicar i visibilitzar "el compromís social i col·lectiu de persones i entitats que treballen per la cooperació pel desenvolupament i la solidaritat", expliquen els promotors.

Els promotors afirmen que hi ha un fals debat sobre la contraposició entre solidaritat interna i la solidaritat cap a l'exterior, provocada per la crisi financera i socioeconòmica. La campanya proposa no tenir que escollir entre atendre les persones de casa nostra que pateixen les conseqüències de la crisi i la solidaritat cap a les persones que viuen als països i comunitats en desenvolupament.

 

"Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat", una campanya que es desenvolupa de juliol a octubre, a Sant Boi de Llobregat

 

La campanya vol recordar que "En un món tan interdependent com l'actual, les accions contra l'exclusió social al nostre entorn més proper i la cooperació al desenvolupament són l'expressió d'una mateixa visió solidària i de lluita contra la pobresa i les seves causes i conseqüències".


A través de l'adhesió a un manifest i la recollida de fotografies, la campanya vol visibilitzar tot el suport social a la cooperació i a la solidaritat. Amb les fotografies recollides aquests dies de juliol, es realitzarà una acció de carrer el 6 d'octubre, en el marc de la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi, el Barrejant.

 

Més informació en la web de la campanya.

Afegeix un comentari nou