En marxa la campanya "Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat"

Des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat segueixen impulsant la Campanya “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat”, que vol ser una eina de sensibilització i visibilització del compromís personal i col·lectiu de persones i entitats que treballen o col·laboren en aquest àmbit.

La Campanya es fonamenta en desmuntar el “fals debat sobre la suposada contraposició entre la solidaritat interna i la solidaritat cap a l’exterior”.

 

També s'afirma des de la Campanya que “no es tracta d’escollir entre atendre a les persones de casa nostra que pateixen les conseqüències d’aquesta crisi i la solidaritat cap a les persones dels països del Sud que, des de fa molt de temps, veuen vulnerat el seu dret fonamental a viure amb dignitat".

 

En un món tan interdependent com l’actual, les accions contra l’exclusió social al nostre entorn més proper i la cooperació al desenvolupament són l’expressió d’una mateixa visió solidària i de lluita contra la pobresa i les seves causes i conseqüències, segons s'afirma des de la Campanya.

 

La Campanya es va iniciar a Sant Boi però “La solidaritat no té fronteres. A través de l'adhesió a un manifest i la recollida de fotografies, volem visibilitzar tot el suport social a la cooperació i a la solidaritat”. Podeu adherir-vos a través de la web de la Campanya. Amb les fotografies recollides es realitzarà una acció de carrer el 6 d'octubre, en el marc del Barrejant, Trobada de la Solidaritat de Sant Boi. A la web de la Campanya ja es poden veure centenars de persones que "donen la cara".

Afegeix un comentari nou