La Fundació Cherish guanya el concurs #IndiaForGood

 • Cartell del concurs. Font: OnGood

  Cartell del concurs. Font: OnGood

 • Activitat psicomotriu amb els joves de l'orfenat. Font: Youtube

  Activitat psicomotriu amb els joves de l'orfenat. Font: Youtube

 • OnGood, la plataforma digital coordinadora del premi. Font: OnGood

  OnGood, la plataforma digital coordinadora del premi. Font: OnGood

 • Cartell del concurs. Font: Twitter

  Cartell del concurs. Font: Twitter

L’organització nord-americana, que gestiona un orfenat infantil a Hyderabad, s’endú el reconeixement coordinat per l’ONG OnGood i un premi de 4.200 euros.

La Fundació Cherish (Cherish Foundation en anglès) ha sigut la guanyadora del concurs #IndaForGood organitzat per la plataforma OnGood, l’entitat que gestiona el domini .ngo per a pàgines web d’ONGs a tot el món. En aquest sentit, la fundació guanyadora s’ha endut un premi valorat en 300.000 rúpies -un total de 4.200 euros- en reconeixement pel seu creatiu perfil a la plataforma. D’aquesta manera, es tanca un certamen que va fer el tret de sortida el passat estiu, quan OnGood va convocar el premi per a totes aquelles organitzacions sense afany de lucre amb projectes a l’Índia que fessin servir el domini .ngo. Un premi que també tenia l'objectiu de destacar la missió duta a terme per totes les entitats que s’hi han presentat.

L’organització guanyadora gestiona un orfenat infantil a Hyderabad, tot i que el seu domicili es troba a Leesburg, a l’Estat de Virgínia dels EEUU. "La nostra missió és garantir un ambient familiar , d’estabilitat i d’educació als infants que han perdut els seus pares", afirmen al perfil de la fundació. D’aquesta manera, tenen l’objectiu d’integrar als nens i nenes a la societat i ajudar-los a convertir-se en una ciutadania responsable amb el seu país. Actualment treballen amb 38 infants i es plantegen en construir un nou equipament on en puguin acollir més.

Pel que fa a l’aprenentatge dels infants, la Fundació Cherish els ofereix diferents vies: físiques, relacionals, emocionals, intel·lectuals, creatives i espirituals. Com a resultat, tenen en compte els seus interessos professionals perquè puguin arribar a ser doctors, enginyers, advocats, consultors, músics, treballadors socials, polítics, cambrers, etc.

 

 

Què és OnGood?

OnGood és una plataforma digital que administra el domini .ngo, el qual només està disponible per a les organitzacions no lucratives que es puguin verificar com actives i legítimes. La missió d’OnGood és contribuir amb el bé al món amb l’ajuda a les ONG perquè tinguin credibilitat i puguin captar fons.  

Afegeix un comentari nou