La immigració a les aules, debat a Tarragona

La gestió de la diversitat cultural i l'exclusió educativa són els temes d'un debat organitzat per la Fundació Jaume Bofill, la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili i els Moviments de Renovació Pedagògica del Baix Llobregat i del Garraf. L'acte és el 24 d'abril a Tarragona.

Els resultats acadèmics dels escolars d'origen immigrant són força baixos, malgrat les iniciatives de suport a aquest col·lectiu. Són molts els factors que determinen aquest fracàs escolar, i el debat pretén abordar els factors sobre els quals incidir des del sistema educatiu.

 

Educació i migració, eixos de la proposta de la Fundació Jaume Bofill

 

Factors com els ítems emocionals i relacionals, detecció de les pràctiques educatives que ajuden a prevenir l'exclusió, rol dels docents i relació docents-alumnes immigrants, són algunes de les qüestions que es consideraran en aquest acte. Acte que té lloc a la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV (Campus Sescelades, ctra. de Valls, s/n, Tarragona).

 

Durant l'acte es presenta el llibre "Diversitat cultural i exclusió social", publicat a la col·lecció Conciutadania Intercultural de la Fundació Jaume Bofill. Teniu més informació sobre l'acte i el llibre en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou