Setmana Europea de Custòdia del Territori: 15.000 participants en 420 activitats a Europa

  • Setmana de Custòdia del Territori

    Setmana de Custòdia del Territori

  • Setmana de Custòdia del Territori

    Setmana de Custòdia del Territori

Unes 15.000 persones han participat en més de 420 activitats organitzades durant la Setmana Europea de la Custòdia del Territori. El balanç que es fa en la cloenda és “èxit rotund”.

La Setmana Europea de la Custòdia del Territori ha acabat amb un èxit de participació d’entitats, institucions i sobretot de ciutadans i ciutadanes que arreu d’Europa han participat en les més de 420 activitats organitzades, segons expliquen els promotors.

 

Des de Catalunya ha liderat el projecte la Xarxa de Custòdia del TerritoriLa campanya fotogràfica Connecta’t amb la Natura ha rebut més de 250 imatges de persones mostrant la seva connexió amb la natura. A més, ha rebut el suport de persones molt conegudes a casa nostra, com el cuiner Nandu Jubany, la dibuixant Pilarín Bayés, l’aventurer Albert Bosch o el fotògraf de natura Jordi Bas, entre molts d’altres.

 

Un total de 231 organitzacions dedicades a la conservació de la natura, ajuntaments, empreses, parcs naturals, consorcis, escoles o altres institucions han organitzat més de 420 activitats relacionades amb la conservació i descoberta del nostre patrimoni natural, cultural i paisatgístic.

 

Durant la Setmana Europea de la Custòdia del Territori més de 15.000 persones han participat en les activitats, esdevenint còmplices de la conservació de la terra i ajudant a fer un pas endavant en el moviment en favor de la custòdia del territori arreu d’Europa.

 

A més, el projecte LandLife, en el qual s'ha emmarcat la Setmana, seguirà oferint iniciatives per promoure la custòdia a nivell europeu. Cal destacar l’edició del manual europeu de la custòdia del territori que sortirà publicat els propers mesos, l'organització de tallers durant la primavera del 2013 o l’organització d’un congrés europeu de custòdia del territori que se celebrarà a Barcelona el 2014.

 

Prèviament publicat a xarxanet.org sobre el tema:

 

Afegeix un comentari nou