Tret de sortida per als Special Olympics Barcelona-Calella 2014!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Tret de sortida per als Special Olympics Barcelona-Calella 2014!

Resum: 

Més de 1.600 atletes amb discapacitat intel·lectual hi participaran entre avui i el dia 2 de novembre. El públic pot gaudir de les competicions en dotze modalitats esportives de forma gratuïta.

Més de 1.600 atletes amb discapacitat intel·lectual procedents d'arreu del món participaran en dotze modalitats esportives als Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014 que se celebraran entre el 30 d'octubre (dia de la inauguració) i el dia 2 de novembre.

Els Jocs Special Olympics no se centren només en la competició, sinó que són un punt de trobada de milers d’atletes, entrenadors, famílies i societat civil ja que volen ser una mostra viva de convivència i sobretot reconeixement pel paper que les persones amb discapacitat intel·lectual juguen a la nostra societat.

Els Jocs Special Olympics tenen lloc cada quatre anys. A Catalunya, se celebren des de l’any 1988 quan van tenir lloc a Lleida. Des d’aleshores altres ciutats han acollit aquest esdeveniment amb clara vocació internacional: Igualada, Barcelona, Granollers, Reus, Figueres, Badalona, Lloret de Mar i Vilanova i la Geltrú. Enguany la seu dels Jocs la comparteixen Barcelona i Calella.

L'acte de clausura dels Jocs se celebrarà el diumenge dia 2 d'octubre. A partir de les 10.00 hores al Village de Calella (situat al passeig de Manuel Puigvert de la població) hi haurà actuacions musicals, activitats, inflables, jocs, castellers i tallers diversos.

Per a més informació us recomanem accedir al seu web: http://www.jocsspecial.cat

Afegeix un comentari nou