Col·labora amb els processos de pau a Colòmbia

International Action for Peace
 Font: International Action for Peace
Font: International Action for Peace
Voluntariat Internacional IAP Font: IAP
Voluntariat Internacional IAP Font: IAP

Col·labora amb els processos de pau a Colòmbia

International Action for Peace

Resum: 

International Action for Peace busca persones voluntàries per realitzar acompanyament internacional a organitzacions camperoles colombianes durant un període de 12 mesos.

Després de més de cinc dècades de conflicte armat, fa poc més d’un any, el govern de Colòmbia i guerrilla de les FARC-EP van signar la històrica pau del Teatre de Colón, després de més de cinc anys de diàlegs a l’Havana. En l’Acord de Pau bategava l’esperança de construir un nou país que acabés amb la violència tant directa com estructural i que superés les profundes inequitats que havien sustentat la guerra durant tants anys. No obstant això, des de ben aviat es va veure que el camí anava a ser llarg i tortuós. La pau té molts i molt poderosos enemics, alimentats per importants interessos econòmics.

Les desigualtats econòmiques, l’abandó estatal de les zones rurals, la persistència de grups paramilitars, la falta de garanties de participació política segueixen molt presents.

Uneix-te al nostre equip en terreny!

La defensa dels drets humans no és una tasca fàcil a Colòmbia; en poc més d’un any més de 170 persones han estat assassinades pel seu treball comunitari. IAP ofereix protecció a través de l’acompanyament internacional a organitzacions defensores de drets humans compromeses amb la construcció d’un nou país en pau, lliure de violència i d’injustícies.

Es busquen persones compromeses amb la noviolencia, la solidaritat internacional, l’equitat de gènere i la cultura de pau que desitgin realitzar tasques d’acompanyament internacional i observació de drets humans en terreny a Colòmbia. Si estàs interessat o interessada, llegeix amb atenció les funcions, requisits i condicions de participació, descarrega el formulari i envia-ho emplenat a educacioniap@gmail.com abans del proper 15 d’abril.

Afegeix un comentari nou