Jornada per a entitats esportives al Baix Empordà

Autor/a: 
Montse Agudo
Representació diferents esports. Font: Institut Manuellar de Montsuar
Imatge de la jornada. Font: Suport Associatiu

Jornada per a entitats esportives al Baix Empordà

Autor/a: 
Montse Agudo

Resum: 

El Consell Esportiu del Baix Empordà va organitzar una jornada de formació per entitats esportives de la comarca, a fi d’ajudar-los en la gestió del seu personal.

El passat dia 11 de desembre, el Consell Esportiu del Baix Empordà va organitzar una jornada de formació per entitats les entitats esportives de la Comarca.

La jornada va tractar de la gestió del voluntariat i de les persones contractades a les entitats esportives i la finalitat de la mateixa va ser resoldre tots els dubtes que es puguin generar respecte a la relació de les entitats amb el seu personal.

A la sala de plens del Consell Comarcal van assistir 45 representants del teixit associatiu esportiu del Baix Empordà, entre els quals, es trobaven representants d’entitats, clubs, ampa’s, ajuntaments, consells esportius i centres educatius. També va assistir el tècnic de la representació territorial d’esports de la Generalitat.

Els ponents de la jornada, tècnics de Suport Associatiu, van centrar-se en la relació de les entitats esportives amb el seu voluntariat i personal laboral i també van facilitar informació sobre les obligacions que es generen per les entitats fruït de la entrada en vigor de la llei de transparència.

Com ja hem anat seguint a Xarxanet, les relacions de les entitats esportives amb el seu personal és una qüestió que, en els últims temps ha amoïnat molt al sector arran de l’anunci d’inspeccions per part del departament de treball i els processos de regularització que estan vivint les entitats.

Afegeix un comentari nou