La FEAPS reivindica l’ajut per a la contractació de persones amb discapacitat

Autor/a: 
Suport Associatiu
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La FEAPS reivindica l’ajut per a la contractació de persones amb discapacitat

Autor/a: 
Suport Associatiu

Resum: 

Des de la FEAPS (Confederació Espanyola d’Organitzacions a favor de les persones amb discapacitat), s’ha demanat a la Ministra d’Ocupació i Seguretat Social, Fàtima Báñez, que es mantingui l’increment dels ajuts sobre el salari mínim interprofessional per a les persones amb més dificultats per trobar feina.

L’increment dels ajuts sobre el salari mínim interprofessional per a les persones amb més dificultats per trobar feina, és una mesura que es va acordar a l’article 8 de la Llei 27/2009, de mesures urgents pel manteniment i foment de l’ocupació i la protecció de les persones aturades.

Des de la FEAPS es demana la seva continuïtat ja que suposa una subvenció del 75% dels salari mínim interprofessional, per al manteniment dels llocs de treball de les persones amb discapacitat. LA FEAPS adverteix que en la situació de crisi i desocupació actual, reduir o treure aquestes mesures d’ajut pot suposar una pèrdua important per als drets i les polítiques d’igualtat i d’integració per aquestes persones.

En aquesta línia, des de l’Ajuntament de Barcelona, La regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, ha anunciat la creació d’una Taula específica que treballa per tal d’assegurar l’increment de la contractació municipal de persones amb discapacitat tant a les empreses com als centes especials de treball.

Carta FEAPS a la Ministra d'Ocupació.

Afegeix un comentari nou