Prorrogada la tarifa plana per a la contractació indefinida

Autor/a: 
Montse Mateo
Persona signant un contracte

Prorrogada la tarifa plana per a la contractació indefinida

Autor/a: 
Montse Mateo

Resum: 

El Consell de ministres prorroga la tarifa plana de 100€ per a la contractació indefinida de nous treballadors fins el 31 de març de 2015.

En virtut del Reial Decret Llei de mesures urgents per al foment de l’ocupació i la contractació indefinida aprovat pel govern central el passat mes de febrer, les empreses que complien els requisits exigits podien beneficiar-se d’allò que es coneix com a “tarifa plana per a la contractació indefinida”.

La “tarifa plana” consisteix en una reducció a 100 euros mensuals de les cotitzacions empresarials a la Seguretat social per contingències comunes per la contractació indefinida de nous treballadors.

Aquesta reducció a 100 euros es podia aplicar per a contractes iniciats a partir del 25 de febrer –data de l’entrada en vigor de la tarifa- i, en principi, el termini havia d’exhaurir-se el 31 de desembre de 2014.

No obstant això, el Consell de ministres del dia 26 de desembre va anunciar que aquesta mesura s’ampliarà durant tres mesos més i, per tant, es manté fins el dia 31 de març de 2015.

Per a més informació sobre els requisits que cal complir i sobre l'aplicació real d'aquesta tarifa plana, podeu consultar el reportatge "La tarifa plana a la contractació indefinida: una visió real".

Afegeix un comentari nou