Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plurilingües

  • Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plur

    Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plur

Tags

El simposi tindrà lloc el dies 19 i 20 de març a Barcelona i l'organitza el Síndic de Greuges de Catalunya, amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

El 19 i 20 de març tindrà lloc a Barcelona el Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plurilingües, organitzat pel Síndic de Greuges de Catalunya, amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Durant el Simposi s’analitzaran els drets lingüístics a Catalunya, a Espanya i en altres estats plurilingües a partir de la tasca que duen a terme institucions de defensa dels drets, siguin  governamentals, d’ombudsman o comissaris lingüístics, i també per mitjà de l’aproximació històrica, sociològica i jurídica. Hi assistiran representants de les institucions de defensa de drets i experts de l’àmbit internacional i nacional.

L’endemà, el divendres 21 de març, també tindrà lloc a Barcelona la Conferència Inaugural de l’Associació Internacional de Comissionats Lingüístics, presidida pel canadenc Graham Fraser  i de la qual Catalunya també és membre.

El Simposi s’emmarca en els actes de commemoració del Tricentenari dels fets de 1714, organitzats per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Simposi Internacional sobre Dret Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plurilingües 

Afegeix un comentari nou