300 #rosesambsomriure per la diada de Sant Jordi

F Pere Tarrés
Les roses s'han elaborat en centre ocupacional d'ILERSIS - Foto: ILERSIS
El resultat final ja es pot veure en diversos establiments
Etiqueta campanya - Foto: ILERSIS
L'etiqueta de la campanya és #rosesambsomriures
Les roses s’han elaborat en el seu centre ocupacional - Foto: ILERSIS
Les roses s’han elaborat en el seu centre ocupacional

300 #rosesambsomriure per la diada de Sant Jordi

F Pere Tarrés

Resum: 

La Fundació ILERSIS llença una campanya per vendre les roses solidàries elaborades en el seu centre ocupacional.

Sant Jordi és sinònim de roses i llibres, però també d’iniciatives solidàries. Des d’entitats que volen donar a conèixer algun dels seus projectes a col·lectius que, simplement, volen sufragar part de les seves despeses amb unes roses fetes de paper o recol·lectant llibres de segona mà. En aquest context, a Lleida sorgeix la campanya #rosesambsomriure que ha llençat a les xarxes socials la Fundació ILERSIS, entitat que vetlla per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o malalties mentals.

Mitjançant aquesta etiqueta, des de la Fundació ILERSIS es vol aconseguir, per un costat, donar a conèixer la iniciativa i per l’altre, vendre totes les roses que s’han elaborat en el seu centre ocupacional en motiu de la diada. En total, han estat una trentena de persones amb discapacitat intel·lectual del centre ocupacional de la Fundació Privada ILERSIS les qui han dissenyat, per aquest Sant Jordi, tres-centes roses solidàries elaborades totes elles amb cartró i ganxet.

El treball de confecció s’ha allargat durant els darrers dos mesos i el resultat final ja es pot veure en diversos establiments. Així, les roses d’ILERSIS es podran adquirir tant abans com durant el mateix dia 24 per 3,5 euros. A dia d’avui, ja es troben disponibles a BO de Shalom, concretament l’establiment que té l’entitat a La Gremial (Riu Éssera, 1) a la capital del Segrià i també a la cafeteria de La Llotja de Lleida. El mateix dia de Sant Jordi, l’entitat disposarà d’una parada a l’eix comercial de la ciutat.