3.400 infants en risc d'exlcusió social gaudiran d'activitats d'estiu amb el suport de la Diputació de Barcelona

 Font:
Font:

3.400 infants en risc d'exlcusió social gaudiran d'activitats d'estiu amb el suport de la Diputació de Barcelona

Resum: 

La Diputació de Barcelona a través del "Programa de suport a entitats socials que treballen per la inclusió social" que dóna suport perquè 3.400 infants i adolescents en situació de risc social o amb discapacitat puguin gaudir de colònies, campaments d'estiu i activitats d'esplai.

El "Programa de suport a entitats socials que treballen per la inclusió social" forma part de les mesures de suport a serveis socials davant la crisi que la Diputació de Barcelona ha impulsat aquest 2010, amb una aportació global de 7 milions d'euros.

Així doncs a través dels projectes que lideren tres entitats, l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona vol garantir l'accés a les activitats de lleure que fomenten la igualtat d'oportunitats i la inclusió social.

Als projectes als quals dóna suport són les següents:

Projecte "Suport a les activitats dels centres d'esplais per infància en situació de risc social" impulsat per la Fundació Pere Tarrés amb un import de 40.000 euros amb el que 900 infants de 52 municipis podran participar en casals d'estiu, colònies i campaments, i d'activitats de centres diaris de lleure.

Projecte "Un estiu per tothom: programa de beques per a infants i famílies en dificultat social" de la Fundació Catalana de l'Esplai a través del qual 1.000 infants i adolescents de 3 a 18 anys participaran a casals d'estiu i campaments. L'objectiu és arribar a 38 municipis del Baox Llobregat, Barcelonès, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Projecte "Donar suport al programa de vacances i respirs per a persones amb discapacitat intel.lectual" de l'entitat Acell, amb el que 1.500 persones amb discapacitat intel.lectual participaran d'activitats de lleure aquest estiu i altres períodes de vacances.

Cada família rebrà una beca d'entre el 25% i el 75% del cost de l'activitat, segons la seva situació de necessitat.

Consulta el dossier de premsa

Afegeix un comentari nou