Agenda de la Infància 2012- 2015

  • Imatge de l'Agende de la Infància 2012-2015

    Imatge de l'Agende de la Infància 2012-2015

Save the Children publica  una sèrie de propostes per millorar la protecció i garantir els drets de la infància adreçades al Govern estatal i la resta d’institucions públiques i privades.

 

L’absència dels pares és un dels principals problemes a les llars per als infants d’entre 5 i 14 anys. A través d’una consulta a nens i nenes d’aquestes edats realitzada per Save the Children, aquests manifesten el desig que els seus progenitors destinin menor temps a la feina, arribin menys cansats a casa i dediquin major temps per  jugar amb ells i elles.

Amb l’objectiu de millorar la protecció i garantir els drets de la infància, l’organització ha publicat l’ Agenda de la Infància 2012-2015, un recull de propostes polítiques i mesures concreten adreçades a l’administració pública i les empreses i que afavoreixen la protecció i el benestar dels menors.  Entre aquestes propostes, hi destaquen l’adopció de mesures que facilitin la conciliació de la vida laboral i familiar, l’ampliació de les baixes per maternitat i paternitat i el foment dels permisos per atendre les necessitats familiars.

Afegeix un comentari nou