Asproseat guardonada per la seva contribució a la cohesió social

Asproseat guardonada per la seva contribució a la cohesió social

Resum: 

L’entitat rep el Premi Cercle Solidari que lliura anualment l’empresa catalana de supermercats Condis.

El projecte Asproseat-TIC, adreçat a apropar les noves tecnologies a les persones amb discapacitat intel·lectual com a eina per al desenvolupament de les seves habilitats, ha estat guardonat amb aquest premi que reconeix aquelles iniciatives que tenen com a finalitat promoure i/o facilitar l’educació com a eina indispensable per a la millora del desenvolupament de col·lectius amb necessitats específiques, així com aquelles iniciatives que es basen en la utilització de les TIC com a vehicle d’inclusió.

En concret, Asproseat-TIC té com a objectiu millorar l’autonomia d’unes 190 persones d’Asproseat Sant Just a través de la realització de tallers d’informàtica, vídeo i fotografia, xarxes socials o ràdio. En aquest sentit, persones del Centre Ocupacional d’Asproseat Sant Just van crear i preparar un guió per un programa de ràdio en col·laboració amb Ràdio Desvern. L’emissora va ajudar a la gravació i emissió d'aquest.

La iniciativa, triada entre una vintena de projectes, ha rebut una dotació de 15.000€ que permetran donar-li continuïtat.

Afegeix un comentari nou