Give a Home, música global en suport a les persones refugiades

  • La campanya tindrà lloc el dia 20 de setembre i és global.

    La campanya tindrà lloc el dia 20 de setembre i és global. - Font: altafidelidad.org

  • Mishima, La Casa Azul i Silvia Perez Cruz actuaran a Barcelona.

    Mishima, La Casa Azul i Silvia Perez Cruz actuaran a Barcelona. - Font: indiespot

  • Campanya Give A Home

    Campanya Give A Home - Font: AI

El proper 20 de setembre, 1.000 músics actuaran per reclamar una solució digna per les persones refugiades. 

Amnistia Internacional i Sofar posen en marxa una iniciativa global i pionera a favor de les persones refugiades. El proper 20 de setembre, amants de la música de tot el món obriran les portes de casa seva per acollir a milers d'artistes que tocaran en una sèrie de concerts globals que tindran lloc en 200 ciutats repartides entre més de 60 països.

La campanya Give a Home té com a principal objectiu recaptar fons per lluitar contra l'actual crisi de refugiats al món i al mateix temps demanar als governs locals que trobin una solució sostenible a aquest problema.

The National, Ed Sheeran, Bastille, James Morrison, Daughter, Local Natives i The Fratellis són alguns dels artistes que ja han confirmat la seva participació en aquesta campanya.

 

Give a Home a Barcelona

La iniciativa també tindrà lloc a la capital catalana on MishimaLa Casa Azul, i Sílvia Pérez Cruz oferiran un concert que se celebrarà en un habitatge particular de Barcelona. L'aforament serà de 100 persones i aquelles que hi estiguin interessades poden optar a dues entrades a través d'aquest enllaç.

Un cop inscrits al sorteig, els participants tenen l'opció de realitzar un donatiu que anirà destinat a la campanya I Welcome, d'Amnistia Internacional, destinada a donar suport al treball de documentació sobre abusos i violacions de drets humans contra les persones refugiades, i per demanar als governs que trobin una solució sostenible a la crisi.

Afegeix un comentari nou