Esteu pensant en posar en marxa una cooperativa i no sabeu per on començar?

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Esteu pensant en posar en marxa una cooperativa i no sabeu per on començar?

Resum: 

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya organitza quinzenalment sessions informatives on us explicaran que cal tenir en compte durant el procés de constitució.

Les xerrades s’emmarquen en el programa d’Ara Coop, adreçat a renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa a Catalunya, i tenen com a finalitat donar a conèixer les principals característiques d’aquesta forma jurídica, com plasmar la idea en el paper, els elements que s’han de tenir presents en el procés de constitució i els diferents serveis de suport que la federació posa a l’abast de persones que volen posar en marxa una iniciativa.

Per assistir a aquestes sessions, que tenen lloc a la seu de la federació (c. Premià, 15 1er 2a – Barcelona), només cal realitzar reserva prèvia a través del correu electrònic nuria@cooperativestreball.coop, especificant la data de la sessió a la qual voleu assistir, dades de contacte, nombre de persones assistents i l’activitat que teniu prevista realitzar. La federació us enviarà una resposta de confirmació de la plaça.

Calendari de les properes sessions

  • Dijous 30 de gener de 2014, de 12h a 14h
  • Dijous 13 de febrer de 2014, de 12h a 14h
  • Dijous, 27 de febrer de 15.30h a 17.30h

Les persones, el capital de les cooperatives

Afegeix un comentari nou