L’atenció a les víctimes de violència masclista

 Font:
Font:
 Font:
Font:

L’atenció a les víctimes de violència masclista

Resum: 

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones us proposem diferents manuals que us poden ser d’ajut en el desenvolupament de la intervenció.

Manual d’atenció a nens i nenes víctimes de violència de gènere a l’àmbit familiar

Aquesta publicació de Save the Children ofereix una aproximació als infants víctimes de la violència a l’àmbit familiar, les conseqüències en el seu desenvolupament evolutiu, així com pautes per a la intervenció.

Manual de prevenció de la violència de gènere

Aquesta guia de la Confederación Nacional de Mujeres en Igualdad ofereix pautes bàsiques sobre el fenomen de la violència de gènere i els efectes que aquesta té en les dones i els infants.

Mutilación genital femenina: prevención y atención

Aquest document, editat per l’Associació Catalana de Llevadores, està adreçat a totes les persones que atenen població africana procedent de cultures on es practica la mutilació genital femenina i té com objectiu que aquests millorin els seus coneixements, habilitats i actituds a l’hora d’abordar aquest fenomen.

Vincula’t: materials per treballar amb dones maltractades

Aquesta guia, resultat del treball de recerca desenvolupat per Tamaia (Associació de Dones contra la Violència Familiar), vol capacitar als professionals que atenen a aquestes dones.

Sensibilitzación y prevención de la violencia de género

Aquest manual, editat per l’Ayuntamiento de Sevilla, defineix diferents conceptes clau i destaca alguns dels mites i creences relacionats amb aquest fenomen. A més, incorpora un bloc sobre la intervenció professional.

Afegeix un comentari nou