Les TIC com a eines de suport

Les TIC com a eines de suport

Resum: 

L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acull una jornada per abordar el paper de les noves tecnologies en el camp de la salut mental.

La I Jornada eSalut Mental, que tindrà lloc el 23 de gener a Sant Boi de Llobregat, és una iniciativa on s'abordarà com les TIC poden ajudar en el tractament dels trastorns de salut mental i les addiccions.

Durant l’acte, organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu juntament amb i2CAT, Mobile Word Capital Barcelona i Clúster de Salut Mental de Catalunya, professionals de diferents disciplines donaran a conèixer projectes d’intervenció del nostre entorn on les noves tecnologies de la informació i comunicació tenen un pes rellevant.

El preu de la inscripció és de 20€. Per formalitzar la inscripció s’ha de fer un ingrés a La Caixa: 2100-0117-0200457506, indicant el nom de la jornada. Un cop realitzat l’ingrés, cal enviar el justificant de la transferència a esalutmental@pssjd.org, especificant el nom i cognoms, entitat de procedència i telèfon de contacte.

Programa

Afegeix un comentari nou