L’Inventari, una eina al teu abast

Et recordem que disposes d’una eina per a impulsar uns horaris més saludables i un treball més productiu a la teva entitat

L'Inventari Reforma Horària està a la disposició de totes les entitats, de forma gratuïta i fàcilment accessible des del web de la Generalitat de Catalunya. Com ja s’ha incidit anteriorment, es tracta d’un instrument d’auto-avaluació que et guia per les diferents fases del procés:

Fase 1. Comunicació, on es proposa la formació d’un grup impulsor, que garanteix la implicació de tota l’entitat i on es comunica a totes les persones que treballen en l’organització i es preparen les eines per a la segona fase.

Fase 2. Diagnòstic, on es determina les accions posteriors que s’han d’implementar i ens dóna una fotografia a de les condicions de l’entitat quant a horaris i la gestió i els usos del temps. El resultat final d’aquesta fase són els punts forts i les oportunitats de millora, que finalment estructuraran el Pla d’acció.

Fase 3. Acció, on s’implementen accions concretes; constitueix l’objectiu principal del projecte: millorar les condicions en els horaris, la jornada, etc. dels diferents col·lectius de l’entitat.

Fase 4. Seguiment, on es tracta d’assegurar-se que la implementació de les accions s’està fent amb èxit i rigor és recomanable fer-ne un seguiment.

A què esperes? Anima’t a utilitzar l’Inventari!

Afegeix un comentari nou