Ship2B dóna suport a projectes d'emprenedoria social

Associació per a Joves Teb
Fotograma del vídeo de presentació de la fundació
Foto de grup: dones inversores en projectes amb impacte social
Logotip de la fundació

Ship2B dóna suport a projectes d'emprenedoria social

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Aquesta fundació privada té com a objectiu accelerar projectes empresarials amb un alt impacte social posant a disposició de les persones emprenedores una comunitat d'experts, mentors, entitats i grans empreses.

La Fundació Ship2B impulsa una nova manera de concebre el món dels negocis ajudant a crear empreses que solucionin els principals problemes socials i medioambientals, sense deixar de banda la seva rendibilitat econòmica.

Per a aconseguir-ho disposa d'una gran xarxa d'inversió d'impacte a nivell de l'Estat espanyol i de vehicles que permeten la coinversió en "startups" que generin una doble rendibilitat social i econòmica. La fundació aposta per impulsar aquest sector a partir de la col·laboració sectorial i del treball en xarxa.

Els servei que ofereix a les persones que volen dur a terme un projecte d'emprenedoria social consta de quatre fases de suport i acompanyament:

  1. Denvolupament de la idea: concepció del projecte i llançament d'un primer pilot amb l'ajuda que aporta la mentoria.
  2. Consolidació de la "startup": acceleració del projecte i tancament de la primera ronda de finançament.
  3. Finançament del creixement: presentació del projecte al vehicle de coinversió i tancament de la segona ronda de finançament.
  4. Cartera d'inversió: inversió en impacte social formant part d'una xarxa.

Ship2B ha creat també un grup de dones implicades en projectes d'economia social que aporten la seva visió particular de dones en un entorn professional.

Si vols més informació pots visitar el web de la Fundació Ship2B.

Afegeix un comentari nou