Si tens més de 16 anys i et mous en bicicleta per Barcelona, dóna la teva opinió

  • Imatge de Barcelona. Font: jornal.cat (Flickr)

    Imatge de Barcelona. Font: jornal.cat (Flickr)

  • Imatge de l'enquesta de BACC

    Imatge de l'enquesta de BACC

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) ha posat en marxa una enquesta per conèixer quina valoració fan de la infraestructura ciclista de la ciutat les persones usuàries d’aquest mitjà de transport. Tens fins al 20 de setembre per participar-hi!

El qüestionari planteja una sèrie de preguntes relacionades amb la normativa legal i la seguretat viària, la percepció sobre la qualitat i la qualitat de les infraestructures ciclistes i de les opcions d’estacionament

La iniciativa d’aquest estudi parteix de l’Ajuntament de Barcelona, el qual ha encarregat a BACC el desenvolupament d’una enquesta que permeti a l’administració documentar la percepció de les persones que viuen o treballen a Barcelona i que fa ús de la bicicleta. En concret, els resultats d’aquesta ajudaran a llistar quines actuacions són més urgents desenvolupar dins del Pla de Foment de la Bicicleta i a conèixer les propostes que fan les persones usuàries per millorar els trams i interseccions de la ciutat.

 

Nou Pla de Foment de la Bicicleta

 

El passat 16 de juliol, la Direcció de Serveis de Mobilitat va presentar el nou Pla de Foment de la Bicicleta en el qual es planteja, entre altres mesures:

  • Modificar l’ordenança de circulació  de vianants i vehicles per tal que les bicicletes només puguin circular per les voreres senyalitzades.
  • Fomentar l’ús de les zones 30 entre aquests vehicles.
  • Millorar els carrils bicis i les cruïlles  amb major conflictivitat.
  • Crear 5.000 noves places d’aparcaments per a bicicletes. 

Afegeix un comentari nou