Butlletí quinzenal d'informació per a les associacions i les entitats de voluntariat A l'abast
núm. 233
15 de febrer de 2008

Novetats

Presentació del Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat
Presentacio del PNAV Presentacio del PNAV

Atenció a les vostres agendes!

 Lloc:
    Petit Palau de la Música Catalana (Barcelona)

 Data:
    1 d'abril de 2008

 Hora:
    19.00


A partir del 3 de març de 2008 podeu confirmar la vostra assistència al 93 483 17 94 o per correu electrònic al planacionalassociacionisme@voluntariat.org

Formació

Més formació
Les millors càpsules del mes Inscriu la teva Entitat al Cens Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya Agenda de subvencions de xarxanet.org Servei d'Assessorament en Estratègies de Gestió

Agenda

Crides

  • Fundació Mambré

    Tasques a realitzar: recompte de persones sense llar als carrers de Barcelona la nit del dimecres 27 de febrer al 28 a partir de les 20.00.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: 27 de febrer de 2008
    Perfil: Preferiblement gent jove.

  • Fundació Secretariado Gitano

    Tasques a realitzar: plantejar activitats amb joves gitanos i no gitanos al barri del Bon Pastor (Barcelona) des de l’espai d’informació juvenil que l’entitat inaugurarà al barri.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: de dimarts a divendres.
    Perfil: joves estudiants dels últims cursos d’educació social.

  • Fundació Formació i Treball

    Tasques a realitzar: acompanyar les persones que han fet els cursos de formació ocupacional en el procés de recerca de feina confeccionant currículums i consultant bosses de treball a diaris i a Internet.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: un dia a la setmana.
    Perfil: tenir capacitats pedagògiques.

  • Casal de Gent Gran de Gràcia

    Tasques a realitzar: impartir classes de català elemental a un grup de persones grans.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: dilluns de 17 a 19.

Beques i Premis

Finançament

Més agenda Més crides

Comissió Interinstitucional per a la Reinserció Social (CIRSO)

Presentació de la Guia d’ús. Treballs i prestacions en benefici de la comunitat

Què pot fer la vostra entitat per una justícia de qualitat?
Mans La Comissió Interinstitucional per a la Reinserció Social (CIRSO), va ser creada per Decret de Govern de 2 de juny de 2005, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat i l’opinió pública de la funció rehabilitadora de l’execució penal, entesa com un servei públic d’interès social.


En el marc de les activitats del CIRSO, el Departament de Justícia ha fet pública la Guia d’ús. Treballs i prestacions en benefici de la comunitat, en la qual trobareu informació sobre en què consisteixen, com hi podeu col·laborar, com poden beneficiar la vostra entitat i quins són els passos per poder col·laborar-hi.

El Departament de Governació i Administracions Públiques a través de la Direcció General d’Acció Comunitària és membre de la CIRSO, conjuntament amb d’altres Departaments de la Generalitat, entitats municipalistes i membres del teixit associatiu, representats per la Taula de Participació Social.

En l’actualitat els agents que intervenen en l’execució de les mesures són: els Departaments de Justícia, Salut, Treball i Acció Social i Ciutadania; 66 entitats locals (mitjançant convenis permanents o puntuals signats amb el Departament de Justícia) i 395 entitats col·laboradores del diversos sectors (amb convenis o acords).

Per a més informació: www.voluntariat.org o Mesures Penals Alternatives

Banner de Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Administracions Públiques Banner de la Fundació Pere Tarrés
A l'abast

Tel 93 410 16 02 | Fax 93 439 45 15 | alabast@peretarres.org