Butlletí quinzenal d'informació per a les associacions i les entitats de voluntariat A l'abast
núm. 250
1 de desembre de 2008

Novetats

Commemoració del Dia internacional del Voluntariat

Dia Internacional del VoluntariatData: 11 de desembre de 2008
Lloc: Palau de la Generalitat (Barcelona)
Hora: 18 h


El proper dia 11 de desembre es commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat, que constitueix una data assenyalada per a tots aquells que d'una manera o altra estan treballant en l'àmbit associatiu i especialment amb el voluntariat.

La Secretaria d’Acció Ciutadana convida les entitats catalanes a l'acte del dia 11 de desembre en el qual es farà el lliurament dels Premis Voluntariat 2008 i Eliseu Colomer 2008. Per entrar al Palau de la Generalitat és imprescindible la presentació d'un targetó nominal i la confirmació de l’assistència trucant al telèfon 93 483 10 17.

El premi voluntariat es compon de 3 modalitats diferents: un primer d'àmbit nacional, un premi d'àmbit local/comarcal, i un tercer d'àmbit popular que es tria per la votació que es pot fer a través d'internet. Els votants poden escollir entre 10 projectes de voluntariat que prèviament han estat seleccionats per un jurat.

Podeu participar a través de la pàgina www.premis.voluntariat.org fins al 2 de desembre de 2008.

Felicitats voluntaris!

Formació

Més formació
Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya Servei d'Assessorament en Pàgines Web per a entitatsServei d'Assessorament Jurídic per a entitatsLes millors càpsules del mes Subscriu'te als butlletins de xarxanet.org

Agenda

Crides

  • Taller Ocupacional Iris

    Lloc: Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat)
    Perfil: persones amb paciència, comprensió i firmesa de caràcter. Amb molta sensibilitat i intuïció.
    Tasques a realitzar: personal de reforç en els grups de Servei de Teràpia Ocupacional (STO) i Servei d’Orientació Laboral (SOL). 

  • Taller Ocupacional Iris

    Tasques a realitzar: acompanyament a excursions o activitats puntuals dels diferents serveis del Centre Especial de Treball.   

  • Taller Ocupacional Iris

    Tasques a realitzar: acompanyament a les colònies d’estiu del Servei de Teràpia Ocupacional (STO) i Servei d’Orientació Laboral (SOL).      

  • Taller Ocupacional Iris

    Tasques a realitzar: monitor voluntari de l’esplai (Fundació Iris). 

  • Associació Nou Horitzó

    Tasques a realitzar: una persona que pugui estar una estona per fer companyia a persones grans al seu domicili, ajudar-los a comprar, a fer gestions, a fer un passeig, etc.       
    Lloc:
    Barcelona
    Dedicació:
    de dilluns a divendres dues hores setmanals.
    Perfil del voluntari:
    persona responsable, sensible al col·lectiu de la gent gran.   

Recursos Internet

  • Catàleg de tallers formatius en emancipació

    En aquest catàleg en línia trobarem tots aquells tallers i activitats ofertades als joves del Barcelonès Nord referent a l’emancipació: ocupació, orientació acadèmica, habitatge i mobilitat europea.

  • CIREJ

  • Nova web de (Comprasocial!

    El projecte (Comprasocial! inicia una nova etapa i estrena un espai web on recull tota l’oferta de productes i serveis de les empreses socials catalanes que treballen per la inclusió social.

  • Fundació Un Sol Món

 

Finançament

Més agenda Més crides Més finançament

Estem de celebració!


A l'abast 250Butlletí A l’abast núm. 250

El butlletí arriba al seu número 250, continuant amb la seva tasca al servei dels voluntaris i de les entitats.

Aquesta publicació va iniciar-se l’any 1996 en format paper. L’any 2004 va passar a ser una versió exclusivament digital en pdf i finalment, el gener de 2007, va néixer la nova versió electrònica en format html que coneixem.

El butlletí està al servei de les associacions i recull actes d’agenda, formació, crides de voluntariat, finançament per a entitats i tot allò relacionat amb el món de l'associacionisme i el voluntariat de Catalunya.

La Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat i la Fundació Pere Tarrés coediten el butlletí que té una periodicitat quinzenal.

Podeu subscriure’s al butlletí a través de www.xarxanet.org
Podeu consultar els números anteriors a: www.peretarres.org/alabast

Dades de contacte:

 A l'abast
C/ Carolines, 10
08012 Barcelona
Telèfon: 93 410 16 02
Correu electrònic del butlletí: alabast@peretarres.org

Banner de Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Administracions Públiques Banner de la Fundació Pere Tarrés
A l'abast

Tel 93 410 16 02 | Fax 93 439 45 15 | alabast@peretarres.org