Acord FaPaC i Abacus per garantir l’educació entre els desfavorits

  • Es crearà una plataforma solidària conjunta que ofereixi material escolar bàsic a famílies sense recursos econòmics

    Es crearà una plataforma solidària conjunta que ofereixi material escolar bàsic a famílies sense recursos econòmics

FaPaC i Abacus signen un conveni de col·laboració per millorar l’accés a l’educació de les famílies sense recursos. L’acord garanteix material escolar bàsic sense cost a les famílies més desfavorides.

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (FaPaC) i Abacus Cooperativa han signat un conveni de col·laboració per crear una plataforma solidària conjunta que ofereixi material escolar bàsic a famílies sense recursos econòmics.

L’acord entre la FaPaC i l'Abacus estableix un marc estable de cooperació que permetrà que les famílies de les AMPA federades de tot Catalunya puguin incorporar-se com a socis de consum de la cooperativa. Les famílies es podran identificar amb el carnet de la FaPaC als establiments Abacus.

Tant la FaPac com l'Abacus Cooperativa aprofitaran aquesta iniciativa per desenvolupar nous projectes que evitin situacions d’exclusió educativa. Un exemple és el compromís entre ambdues entitats a treballar en una iniciativa de reutilització i redistribució de llibres i material educatiu.

La FaPaC representa més de 400.000 famílies catalanes agrupades en 2.100 AMPA de més de 750 municipis, mentre que l'Abacus Cooperativa compta amb més de 780.000 socis i sòcies de consum i una xarxa de 39 establiments a Catalunya, València, Castelló i Balears.

Afegeix un comentari nou