Curs d'introducció a les drogodependències per a persones voluntàries

Curs d'introducció a les drogodependències per a persones voluntàries

Resum: 

El curs, organitzat per l’Escola de voluntariat d’ABD, tindrà lloc els dies 18, 19, 25, 26 de setembre i 2 d’octubre i s’adreça al voluntariat que fa la seva tasca en aquest àmbit o que s'hi vulgui iniciar.

ABD, Associació Benestar i Desenvolupament, ha organitzat per al proper mes de setembre el curs “Introducció a les drogodependències” que s’adreça principalment a les persones voluntàries que desenvolupen la seva tasca en l’àmbit de la drogodependència i també a aquelles persones que es vulguin iniciar en aquesta temàtica.

Els temes a tractar seran: Conceptes bàsics del coneixement sobre drogues i la situació a Catalunya; causes de les drogodependències; els riscos i les problemàtiques referides al consum, amb atenció a la població juvenil; intervenció en drogodependències; l'abordatge preventiu; l’acció de voluntariat, i l'adquisició d’habilitats. El curs es realitzarà els dies 18, 19, 25 i 26 de setembre i 2 d'octubre de 16 a 20 hores a la seu de ABD, al carrer Quevedo, n º 2 baixos. El preu és de 20€. Les inscripcions es poden fer trucant al telèfon 932890530 o a través del correu: egutierrez@abd-ong.org

ABD va néixer a la dècada dels vuitanta per treballar per una societat més justa que minimitzi o eradiqui les desigualtats i l'exclusió. Desenvolupen més de 65 serveis i programes que donen resposta a tots aquells processos que generen situacions de vulnerabilitat o d'exclusió social.

Afegeix un comentari nou