Ja pots pujar la teva candidatura per als VII Premis migranodearena.org

migranodearena.org
Autor/a: 
migranodearena.org
Ja es poden pujar candidatures als Premis migranodearena.org
Ja es poden pujar candidatures als Premis migranodearena.org

Ja pots pujar la teva candidatura per als VII Premis migranodearena.org

Autor/a: 
migranodearena.org
migranodearena.org

Resum: 

El guardons reconeixen 'Persona més solidària', 'ONG més activa' i 'Empresa més compromesa', i tenen una dotació econòmica de 1.000 € per candidatura.

La plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org obre la convocatòria de participació als VII Premis migranodearena.org, que tenen com a fi reconèixer i premiar les persones, a les ONG i a les empreses solidàries que han dut a terme algunes de les més destacables i exitoses campanyes de crowdfunding a migranodearena.org durant el 2017.

Les persones, ONG i empreses que vulguin optar al premi, hauran de pujar la candidatura de la seva campanya de crowdfunding a través del web i hauran d'aconseguir el màxim nombre de vots al seu favor per proclamar-se guanyadors. Com a novetat, aquest any, cada una de les tres categories dels premis tindrà una dotació econòmica de 1.000 € que anirà destinada a l'organització beneficiària del repte solidari guanyador.

Els guardonats de la VII edició dels Premis migranodearena.org es desvetllaran en la cerimònia de lliurament dels premis que tindrà lloc el dia 20 de juny del 2018 al CaixaForum Barcelona.

Els Premis migranodearena.org, que es van crear l'any 2011 amb l'objectiu de reconèixer i premiar les campanyes de crowdfunding solidàries més destacades de l'any anterior, compten amb tres categories:

  • Premi a 'Persona més solidària': persona o grup de persones que hagi liderat una campanya de crowdfunding exitosa a migranodearena.org.
  • Premi a 'ONG més activa': ONG, fundació, associació o cooperativa sense ànim de lucre que hagi liderat un repte solidari per finançar un projecte de l'organització i que hagi sabut promocionar el seu repte solidari a través d'una bona estratègia de captació de fons i de comunicació.
  • Premi 'Empresa més compromesa': empresa que hagi impulsat una campanya de crowdfunding exitosa a migranodearena.org. Pot ser una campanya liderada per la mateixa empresa o pels seus empleats.

Les persones, ONG o empreses que vulguin participar tenen temps fins al dia 23 de maig per presentar les seves candidatures. El període de votació de candidatures online finalitzarà el 12 de juny a les 12.00 h. Les candidatures presentades hauran de complir els requisits de participació i criteris d'acceptació detallats en les bases dels premis.

Els Premis migranodearena.org estan organitzats per la Fundació real dreams, entitat creadora de la plataforma de crowdfunding social i solidari migranodearena.org.

Afegeix un comentari nou